- Реакции
- 6.362
- Баллы
- 2.532
- Вещества
- Эйфоретики
Не забывайте про обед!)
И блины на обед)Не забывайте про обед!)
Дай дай блинаИ блины на обед)
Бро ти все знаєш як старий. Як відрізнити меф від солі амфа . В домашніх умовах і бистроИ блины на обед)
не знаю)))Бро ти все знаєш як старий. Як відрізнити меф від солі амфа . В домашніх умовах і бистро
поздно) уже в животе)Дай дай блина
Соль плавиться, перетворюєтся на прозору рідину та випаровується. Також має запах.
Спробуй на смак, меф буде кислий а сіль горькаСоль плавиться, перетворюєтся на прозору рідину та випаровується. Також має запах.
ты что несешь. МЕФ такой же горький как и альфа, как и все остальные стимуляторыСпробуй на смак, меф буде кислий а сіль горька
по запаху : если это МЕФ, ты сразу поймешьБро ти все знаєш як старий. Як відрізнити меф від солі амфа . В домашніх умовах і бистро
Я хз! Я с амфом только дело имею,остальную дичь по разу в руках держал!
Мені магазини призи відали є шш є меф є і амф там і і соль мала бути я відказався .гном юзай шишки) они зелёные и их ни с чем не перепутаешь))))
ого ты куш сорвал)Мені магазини призи відали є шш є меф є і амф там і і соль мала бути я відказався .
Даого ты куш сорвал)
шоп бихэппи?)
Нихера себе щедрость!😳 Это кто такой розкошельный???🧐Мені магазини призи відали є шш є меф є і амф там і і соль мала бути я відказався .
не зря новому сапу таки написал))))
Покажи!?!!
ого ты куш сорвал)
шоп бихэппи?)
mental_vacation а ты говоришь обижают гнома санкции))))
....шо иолчим ЁптА!!!!Нихера себе щедрость!😳 Это кто такой розкошельный???🧐
во флудилке бихэппи выиграл или в конце апреля или в начале мая)Пртизаны.....,Пилять!!!
Слышь ты, пингвин. Прикрой свой клюв и научись нормально общаться для начала.ты что несешь. МЕФ такой же горький как и альфа, как и все остальные стимуляторы