- Реакции
- 240
- Баллы
- 532
- Вещества
- Мед АЛЬФА ШИШ АМФ ЕШКИ Марки КОКС МЕТ(МОКРЫЙ) Д- МЕТ
Страшная штука) Слава богу не довелось попробоватьПитання для форумчан:
Як відноситесь до кетаміну?
Страшная штука) Слава богу не довелось попробовать
Ого)) ну соли это вообще самое зло нашего времени)Така вже страшна? 😅
Гірше солі?
По наслышке знаю что под кетамином ты выходишь из своего тела)На практиці це ж десоциатив знеболювальний
Свідомість вимикається, даПо наслышке знаю что под кетамином ты выходишь из своего тела)
Положительно, если замешивать в "Calvin Klein". По отдельности уж быстро надоедает)Питання для форумчан:
Так званый "K-Hole".. Ну и его можно достичь лишь употребляя иголочкой в/м / в/в. Интранозально не слышал чтобы достигали такового эффектаПо наслышке знаю что под кетамином ты выходишь из своего тела)
Там де кет, там дуже страшні і швидкі зміни з організмом.Питання для форумчан:
Давайте его сюда!😉Питання для форумчан:
А чи знали ви що 2сб також містить кетамін?Там де кет, там дуже страшні і швидкі зміни з організмом.
Само собою, що кожна речовина має негативний вплив/наслідки. Проте, усе що я бачила з документальних фільмів на тему кетаміну та залежних від нього - трохи моторошна х**ня)
не даром оба вещества имеют разный нейминг\А чи знали ви що 2сб також містить кетамін?
не даром оба вещества имеют разный нейминг\
а на улице понятное дело и соль в кокаине найти можно)
Не певна, що знала про це 🙀 Тусібішка це така ж dangerous зона для моїх упереджень. До речі чула від людини, яка вживає це раз на рік, про те як подекуди буває складно дозувати самостійно (щоб до влучного стану) 🙄А чи знали ви що 2сб також містить кетамін?
Можна сказати, що я не мав з цим справу. Тому і рекомендувати щось не буду. Дозування можна дізнатися у продавця і постійних покупців цього товару того ж продавця. А Печкін таке не продає 😅Не певна, що знала про це 🙀 Тусібішка це така ж dangerous зона для моїх упереджень. До речі чула від людини, яка вживає це раз на рік, про те як подекуди буває складно дозувати самостійно (щоб до влучного стану) 🙄
Що можете розповісти на тему дозування і ефектів від 2сb?
В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: